INFORMAȚII GENERALE

Suntem la dispoziția dumneavoastră cu servicii funerare complete în organizarea unui eveniment trist. Vă asistăm în fazele birocratice pentru obținerea actelor necesare care permit continuarea demersurilor pentru organizarea ceremoniei funerare propriu-zise. Suntem la dispoziția dumneavoastră, discret, transparent și cu respectul cuvenit clipelor grele prin care treceți cu tot ceea ce este nevoie în astfel de situații, de la consultanță la sicrie, accesorii, urne, servicii de transport funerar național și internațional, ocupându-ne până și de repatrierea persoanei decedate în cazul în care decesul a survenit în afara granițelor României. Și în cazul repatrierilor, suntem alături de dumneavoastră atât cu suport birocratic, cât și cu tot ceea ce ține de logistică.

Câteva dintre serviciile noastre frecvente sunt enumerate mai jos, dar la solicitarea dumneavoastră ne adaptăm și vă stăm la dispoziție și cu alte servicii.

  • Întocmirea certificatului de deces și a adeverinței de înhumare – este primul pas pentru a putea continua cu următoarele etape premergătoare ceremoniei funerare propriu-zise.
  • Îmbălsămare și cosmetică mortuară profesională – echipa noastră are o pregătire specială în acest sens, ceea ce asigură o calitate desăvârșită serviciilor noastre
  • Incinerare – în cazul incinerărilor ne ocupăm de intermediere și de transportul urnei în locul solicitat de către familie în vederea organizării ceremoniei mortuare.
  • Personal pentru manipulare – în toate fazele pregătitoare și în cadrul ceremoniei funenrare propriu-zise, echipa noastră se va ocupa de manipularea decedatului și a sicriului cu cea mai mare atenție și în condiții de discreție cuvenite în astfel de momente.
  • Transport funerar național și internațional – dispunem de mașini mortuare omologate pentru transportul persoanelor decedate, atât în țară, indiferent de distanță, cât și în Europa.
  • Repatriere persoane decedate – repatrierea este un proces complex în care ne implicăm atât în faza de obținere a tuturor actelor necesare pentru transport, cât și în parte logistică, respectiv transportul cu respectarea tuturor condițiilor legale din țara în care survenit decesul până în localitatea din România indicată de familia decedatului.